Friday, September 21, 2012

20KA


 20КА













































































Wednesday, September 12, 2012

Нов дел, 19ти најдоброто од твитер

19 ти дел од најдоброто од твитер


 






За крај помислете како е да имате професија на сликите!!!



И нај на крај се молат сите избеглици да се вратат на ТЛ






Friday, September 7, 2012

18KA

Осумнаесетка