Sunday, January 26, 2014

Твитер прашалник @nedelkovskiv

Твитер прашалник @nedelkovskiv 


1.Име (ник ово оно)?
С’Клет, беше или тоа или Табиет, во фирма кај што работам ме знаат како првото зошто на времето кога им бев корисник највеќе ги болеше глава од мене.

2.Висина и тежина
187cm , 90kg, грчки бог.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
црно-кафеава со примеси на карамиџингел кога има многу дневна или неонска светлина.

4.Убав? (одговори со да или не)
Не, кој е тој маж со се бендисува себеси кога ќе се види во огледало ?

5.Зошто си на твитер?
Затоа што ќоравиот прогледа и се уклучи на ФБ и затоа што ми треба ново поле на кое би барал истмисленици и луѓе со слични ментални пореметувања како и моето.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Јас како учесник на изложбата за Олдтајмери во Прилеп Ебаго оптегнат на импровизирана масичка од гуми и бандажи.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Не, и оваа прилика ја користам да им порачам на сите моми дека колку и да делувам како нелојален и женкар, ако ми го свртите умот ќе ве сакам како богиња.

8.Вашето прво искуство?
Во Шкодилакот кај мене, уште го чувам и ми е многу драг иако стариот не ми дава да вложам во него за да го средам и бидам најјак шизик на маало.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец во Кјото или Кувајт. Меден би ми бил секаде каде би отишол со горе опишаната личност, иако Баден Баден не би била лоша дестинација.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Hi5.com , ќе си го реактивирам профилот и ќе гледам кој и колку пати ми го посетил + и повеќе време ќе имам да обрнам на корисниците што ми се на работа.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
‘рдоква.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Гоце седи вечерва не испаѓај издркај го дома не вреди она бе брат.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Huawei P6 Ascend

14.Кој графит би го напишал и каде?
Го напишав веќе CROSSOVER на времето кога пишував графити, на ѕидот на велешката гимназија.
  

Прашања од @Azhdaja

1.Која е врската помеѓу:
      a.Апетит и сексуалност
Многу ми се благодарни после “пушење” на сексуална база кога претходно сум имал голем апетит за благо и сок од ананас.
      b.Матор и мотор
Маторот ми мрчи за моторот, требало да си купам Голф да ме видел Господ.

2.Што љубиш повеќе: Visual или Basic?
Basic...Instinct.

3.Како изгледа еден твој обичен зен?
Пиво -->одличен соговорник-->пиво--> Џејмисон-->пршута-->уште подобар соговорник-->џејмисон--> деколте-->меење-->пиво-->џејмисон-->пофаќање-->ниски страсти-->пиво-->секс.

4.Дали поседуваш субјективна инклинација кон неафирмирани академски неологизми, или гледаш на тоа како асексуална непартиципативност?
Да понекогаш, иако знам да им дадам шанса да ми докажат дека не сум во право на таквите случаеви каде јас, мислителот, ја сфаќам својата грешка се помирувам со тоа дека не сум без грешен и продолжувам кон придобивање на симпатиите на оние кошто ги немам во колекцијата.