Tuesday, April 1, 2014

Твитер прашалник @Marskata

Твитер прашалник @Marskata 


1.Име (ник ово оно)?
Марјан Стојановски, а така и се осеќам, ко Фифи шо се осеќа ко женско е така и ја се осеќам ко Маци. Прљаво информативно, за тие шо не знаат, порано се осеќав ко Слаѓана од К. Вода.

2.Висина и тежина?
Имам.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Иста ко веѓите.

4.Убав? (одговори со да или не)
Не, јер најубав/а.

5.Зошто си на твитер?
Да правам стомачни и да си олеснам на душата.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Мојот идол и припадност, вечна муза и инспирација со поглед во иднината, нешо у стилу Мислителот.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Све со врски бреј!

8.Вашето прво искуство?
А какво? Да не речат после дрти мајнд ово оно.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Веќе бев. А на меден слабо, не планирам да умрам, пошо алергија од мед.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Не знам како би се издржало понатаму, мојата ненаситност не е компатибилна со затварање на твитер. Ама сигурно ќе пробаме да го отвориме.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Кромид и тоа драчевски!

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Вотка и џин.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Сам сум г.

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Ме тера ова предизборнава кампања и општо тупењето за политика, не само од твитер, него од животов!

15.Што би сменил на себе?
Веѓите, а тоа постојано го правам.

Прашања од  @JasnaMishevska

  1. Кога ќе си ги исчупаш веѓите и зошто никогаш?
Веѓите редовно ги чупам, барем последниве години. Стварно не знам од каде излегоа тие шпекулации во јавноста. Иначе според моите статистички податоци 1/3 од моите твитови се посветени на теории и техники на одржавање на веѓи.
Еве во прилог и докази дека чупам!


                                           
  1. Кога последен пат си бил наситен?
Баш минатата недела, не знам што се случи со мене, едноставно тоа не бев јас. Се чувствував толку вознемирено и презаситено, но таа состојба се смени, повторно си се вратив во своја кожа и повторно уживам во мојата ненаситност.

  1. Зошто одби да се изрикаш на икс фактор?
Едноставно тоа сметав дека не е на мое ниво! Ако гледавте ги забележавте сите недостатоци, пред се тргнувајќи од техничките проблеми, а што останало за др...

  1. Колку кромид јадете дневно у Драчево?
Слично ко Орбит, само шо пред, после и за време на секој оброк.

  1. За што се збори у новата песна, онаа дует шо ти е со Кајмакоски?
Шпекулации повторно.