Thursday, July 3, 2014

Твитер прашалник @_double_i

Твитер прашалник @_double_i1.Име (ник ово оно)?
Крофнара Хром

2.Висина и тежина?
Сто осумдесет и еден со седумдесет кила.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Порано бев плав али за некое време ќе бидам црн.

4.Убав? (одговори со да или не)
Најубав.

5.Зошто си на твитер?
Многу креативна ствар што многу брзо ми го привлече вниманието.  

6.Шо преставува вашиот аватар?
Омилен Рап артист.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Многу поштуам карирано али за жал не е карирана.

8.Вашето прво искуство?
Party & Bullshit


9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На месец у Калифорнија а на меден на Mo'orea.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ејјј замисли.. Многу паметни луѓе ќе пропаднат.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Младо лукче или младо кромидче.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Крофна од 20.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Срам ми е да кажам, многу е очаен.

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Апокалипса.

15.Што би сменил на себе?
 we can't change the world unless we change ourselves.

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
#ТретаСмена


Прашања од @glupcho
1. Твојот сон е ?
American Dream

2. Што претставува најголемото богатство за тебе ?
Луѓето што ги сакам да се увек околу мене.

3. Дали имаш идол во твојот живот ? Некој на којшто му се угледуваш ? Доколку имаш, која е таа личност ?
Моите Родители.

4. Што те нервира најмногу ?
НЕПРАВДА!

5. Дали израсна во таква личност како што си посакувал како мал ?

Во прво одделение кога ме прашаа што сакам да бидам одговорив дека сакам да бидам коментатор. Денес коментирам кога играм PES и NBA. Незнам дали се важи вака али битно коментирам :)