Wednesday, July 23, 2014

Твитер прашалник @Ladescarada11

Твитер прашалник @Ladescarada11 1.Име (ник ово оно)?
Витамин М

2.Висина и тежина?
Метар и жирафа тешка доволно

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Кафена

4.Убав? (одговори со да или не)
Баба вика најубава сум била

5.Зошто си на твитер?
Забава на прво место

6.Шо преставува вашиот аватар?
Истетовирана жена-јас во иднина

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Врска ама безврска

8.Вашето прво искуство?
Утепај ме не ми текнува

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Еден и меден во едно на Хаваи

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Какво затварање?? Нема затварање.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Морков

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Би му порачала пиво за разонода.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Алкател ама идол и не мини

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Четврта светска војна.

15.Што би сменил на себе?
Ништо

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
Не знам што да твитам.  

Прашања од @1machka

1. Која ти е омилена песна?
Imagine Dragons-Demons

2.Колку витамини пиеш на ден? 
Пи

3.Колку склекови правеш на ден?
30 само кога не

4.Јадеш ли пица?
Прејадувам

5.Што правиш у слободно време 

Мислам на него.