Saturday, November 15, 2014

Твитер прашалник @DingoOdKratovo

Твитер прашалник @DingoOdKratovo1.Име (ник ово оно)?
Динго aka @DingoOdKratovo

2.Висина и тежина?
185цм (тоа се одприлика 4ри Виктории - @ViktoryNik, качени една врз друга, на гајба) 82кг

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Благо Розева

4.Убав? (одговори со да или не)
Пренајпоубав

5.Зошто си на твитер?
Заради Викторија

6.Шо преставува вашиот аватар?
Божева је хубавина

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Сум, меѓутоа конекцијава у задниов 5 годишен период ми е падни стани

8.Вашето прво искуство?
Уште го чекам, ваљда ќе упали со некоја твитерџика кхм @ViktoryNik

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Кратово. Па Кратово се разбира

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе шкртаме по маси и ѕидови ВИКТОРИЈА ТЕ САКАМ

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Peach-ка

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Хитлер. Би му порачал да го издрка и ќе му помине.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Не би се фалел

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Ако @ViktoryNik порасне уште два триесе сантима, ја давам отказ!

15.Што би сменил на себе?
Ноктиве. Би ги напраил со акрилен гел.

16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Ќе ги конвертирам во Бонове миљон

Прашања од  @ViktoryNik

1. Кој е подолго сингл? Ти или Каролина Гочева?
Ако твојте сантиметри висина, беа мерило за денови ондак 90 до 100 макс... ја би поише ама висината твоја не ми дозволува L

2. За колку време најкратко?
Измери од Ѓорче до Маџари пеш, епа толку

3. Каде за Нова Година?
Ќе се веселиме во Гоце 2000 со Туше и свирачите

4. Вистина или предизвик?
Вајстина

5. Пиши твит дека ме сакаш и пингај ме.

ВИКТОРИЈА ТЕ САКАМ ping @ViktoryNik