Sunday, December 21, 2014

Твитер прашалник @itsrozee

Твитер прашалник @itsrozee 


1.Име (ник ово оно)?
Име : Розе Ник : Рокси
2.Висина и тежина?
Ниска и двоцифрена
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Онаа темно кафеава , што не е доволна да привлече нечие внимание :D
4.Убав? (одговори со да или не)
Кјут.
5.Зошто си на твитер?
Дојдов за да си ја истурам нервозата и исхејтам што ми дојде, останав поради прекрасните луѓе и хаштагот Љубов.
6.Шо преставува вашиот аватар?
Претстанува , ништо повеќе од селфи со пеглана коса... у принцип сум бушава.
7.Идеална врска за Вас?
Љубов ,разбирање, искреност и страс.
8.Имаш можност за прв твит?
Нема да бидам толку скромна овој пат. ( и тука иде видео од Хорацио кога ги вади наочарчињата. )
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
Во Париз . Пред се во потрага по романтичен французин.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Хмм понатаму само дружба , а и би било добро :D
11.Верувате ли во реинкарнација?
Верувам . И кога ќе се реинкарнирам сакам да бидам зденка.
12.Хоби ?
Правење грешки... особено една иста по неколку пати.
13.Шо мобилен користиш?
Самсунг С2 со лилјакова маска.
14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Па ништо ако јас не се почувствувам дека имам потреба од тоа.
15.Омилена твитер-велешанец?
@poceldendoma секако :D
16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Хмм најверојатно би ги потрошила во најбрз можен период , за да не ги мислам .
                

Прашања од @poceldendoma
1.Филмови или цртани?
Филмови
2.Златен Даб или Скопско?
За мене едно скопско .        
3.Омилен/а рап артист/група?
Wu Tang , Bad Copy , Зад Аголот ...  една неможам да одберам :D
4.Со што сакаш повеќе да патуваш, со воз или со автобус?
Само еднаш патував со воз , ЕДНАШ. И доста беше :D
5.Омилена играчка од детството?

Шознам ластик се смета како играчка ?