Thursday, December 11, 2014

Твитер прашалник @poceldendoma

Твитер прашалник @poceldendoma


1.Име (ник ово оно)?
-Далибор, за некого Дацо, за некого Дебел.
2.Висина и тежина?
-1.83/110.
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
-Црна.
4.Убав? (одговори со да или не)
-Не.
5.Зошто си на твитер?
-Да тепам време.
6.Шо преставува вашиот аватар?
-Јас, како мал.
7.Идеална врска за Вас?
-Да слуша добра музика, пие пиво со мене.
8.Имаш можност за прв твит?
-Здравоу.
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
-Торино. Канада.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
-Ќе испаднам од дома.
11.Верувате ли во реинкарнација?
-Не.
12.Хоби ?
-Собирање стикери.
13.Шо мобилен користиш?
-HTC Desire 300.
14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
-Идеална врска.
15.Омилено овошје?
-Јаболко.
16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
-Ќе го спонзорирам К.К Борец, фали спорт во Велес.
                

Прашања од @Golejska
1.Зошто се срамиш?
-Како да ти кажам сега...
2. Бурек со месо или со урда?
-Со урда.
3. Зошто не го слушаш брат ти?
-...
4. Дали го сакаш брат ти?
-Најмногу.
5. Зошто те става брат ти на мјут?

-Му поставувам глупави прашања.