Tuesday, January 6, 2015

Твитер прашалник @Trajche_theTree

Твитер прашалник @Trajche_theTree


1.Име (ник ово оно)?
За некои Елена, за други Трајче. Никот ПуканКи го добив од другарка пред 8-9 години, јадејќи пуканки ко стока.
2.Висина и тежина?
Метро и желба за растење со двоцифрена тежина.
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Кафеава.
4.Убав? (одговори со да или не)
Да, многу..
5.Зошто си на твитер?
За да избегам од ,,реалноста’’ и мизеријата на лајковите од Семе Синапово на тие од Фб. А и да си го твитнам она шо ми лежи на душа..
6.Шо преставува вашиот аватар?
Јас, со шапка на баба ми што си ја најдов во подрум.
7.Идеална врска за Вас?
Меѓусебна почит и неизмерна љубов. Доручек во кревет. Страст помешана со лисици и кажшици. Исполнување на фантазиите.
8.Имаш можност за прв твит?
Уште толку и толку(во зависност од преостанатите денови) Алах Акбари до Нова Година.           
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
Еден месец во Ница.
За емигрирање Флорида, дефинитивно.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Пак ќе се дружиме негде ваљда.. :/
11.Верувате ли во реинкарнација?
Не.
12.Твитер пред 2/3 години и сега?
Нова сум, не можам да правам споредби.
13.Шо мобилен користиш?
Samsung Galaxy S Pocket
14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Увидов сеа брзо.. Ништо.
15.Брак?
Мрак..
16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Дел ќе вложам во некој бизнис, ќе ги оплодувам за наредни поколенија. Другиот дел ќе ги уживам, опкружена со најблиските.
                

Прашања од @markoratatata

1. Ако би била вафла, каква вафла би била?
Чоклит, шлаг, банана, прелив. Оргазам...
2. Кременадла или стек? Седмица или Жу Жу? Inter – Juve 1 или 2?
Кременадла – ти знаеш зошто. Жу Жу – помфритот знае зошто. Двојка – појма неам зошто.
3. Како ________ мое нигде нема друго. (хинт не може куче да одговориш)
Деколтето .. дефинитивно
4. На скала од 1 до 10 колку мислиш дека си убава?
Мала ти е скалата..
5. Да имаш една желба да ти се исполни моментално која би била?
Да си ги гушнам оние што ми ф