Thursday, December 24, 2015

Твитер прашалник @Tvitagora

Твитер прашалник @Tvitagora1.Име (ник ово оно)?
Нешо као Питагора ама у твитер верзија

2.Висина и тежина?
Без скок го фаќам плафонот дома. У дискотека им служам како локатор кога некој од друшто не може да не најде. Тежок помалце од шо треба.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Смеѓа накај плава

4.Убав? (одговори со да или не)
Убав. Бар дома така ми викаат.

5.Зошто си на твитер?
За да се праам паметен ама слабо ми иде..

6.Шо преставува вашиот аватар?
Аватаров го вртам по профили уште од времето на HI 5

7.Идеална врска за Вас?
Да гледаме Црвена звезда заедно и да пиеме пиво.

8.Имаш можност за прв твит?
Кога играат педери жмурка викаат кур за мене кур за сите спас.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
На еден месец во Северна Кореа а би емигрирал во Русија

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе пишувам книга Глупостите на Твитагора

11.Твитер пред 2/3 години и сега?
До пред година дена беше супер сеа е океј али иде накај тапа

12.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Ако стане како фејсбук

13.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Со еден дел ќе купам од тие наочарите како на #ж све розово што гледаат. А со другите би го шетал светот.
                
Дополнителни Прашања
1.Кој графит би го напишал на ГТЦ?
Не би пишувал графити на ГТЦ, поубав е вака.

2.Последна прочитана книга?
Зоки поки

3.Постојат ли твитер симпатии?
Ваљда

4.Има ли Скопје доволно дрва
Нема ни за лек.

5. Кој ќе победи Лига на шампиони оваа година?
Барса.