Monday, January 4, 2016

Твитер прашалник @GretaOdTreta

Твитер прашалник @GretaOdTreta 1.Име (ник ово оно)?
@GretaOdTreta

2.Висина и тежина?
Недоволно висока, доволно тешка

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Ombre на природен начин

4.Убав? (одговори со да или не)
Да

5.Зошто си на твитер?
Затоа шо народот така одлучи!

6.Шо преставува вашиот аватар?
Антика

7.Идеална врска за Вас?
Брак ама во странство

8.Имаш можност за прв твит?
Имав

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
На еден месец во Кенија, а би емигрирала секаде

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Психијатрија, претпоставувам

11.Верувате ли во реинкарнација?
А она верува ли у мене?!

12.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Немање интернет
13.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Ќе ги завртам, у круг


Дополнителни Прашања

1. Која е твоја смена на ТЛ ?
Сите смени се мои

2. Кој твитерџија најпријатно те изненадил во РЛ  ?
@lavabo33 дефинитивно

3. Каде ја гледаш својата иднина?
Не ја гледам, од маглата

4. Колку е потребно за среќа?
Многу малку...

5. Глуп ли е прашалников?
Не колку мене