Friday, January 8, 2016

Твитер прашалник @tiktaknaradio

Твитер прашалник @tiktaknaradio1.Име (ник, кој ти го стави)?
Tiktaknaradio. Сам сум си кум. Пошто сум нели Тик Так и нели сум на радио, па си напрајв фузија. ТикТакНаРадио. На пример да бев порно глумец, ќе беше ТикТакОдПорно

2.Опишете се (макс 140 нели)?


3.Зошто си на твитер?
Желбата ми беше да станам влијателен. Али после 45 минути се откажав. Дојдов до заклучок дека има многу побудали од мене!

4.Шо преставува вашиот аватар?
Секој може да си го тумачи како што сака, тоа е  у убавината на уметноста. За мене,мојот аватар е надуен балон со наочари за сонце, сликан покрај Singer машина за шиење што ја добив у наследство од Шана што шиеше на машина. 

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
Сам се донесов, не се заебав.

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
@Gas_maska кажи нешто интересно да пишам

7.Каде сте родени?
Скопје

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден би одел во Африка да живеам со сирмашните деца и да видам како е да се преживее со едно парче било што на ден. Или во Кина, да поработам малце у некој sweatshop и да напраам еден парк Nike за сите наши политичари.. со посвета. На меден би одел на некое високо место
Ама многу високо!

9.Брак?
Со поминат рок на траење

10.Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е? 
Орел. Имам фасцинација со висини и желба за летање..


Дополнителни прашања

1.Ова тик-так од бомбите и твоево не е исто?
Не е, иако да си го патентирав како што мислев на времето, мислам дека до сеа ќе имав за пензија. Вака, морам да чекам решение од милиот ни лидер.

2.Video killed the radio star
Море #Ж им еба матер на сите..

3.Резиме на годинава ?
У првите 8 дена од 2016 имав поише секс него у последнте два квартала од 2015. Ако по утрото денот се познава, ова ќе биде добра година!

4.Твитер денес?
Исто ко маалското игралиште... неки нови клинци кои мислат дека светот почиња со нив.

5. Скопје е.....(дополни)
Вукојебина!