Wednesday, January 23, 2013

Твитер прашалник @Martin_Nikolic

Твитер прашалник @Martin_Nikolic


1. Име (ник ово оно)?
 @Martin_Nikolic – Пуно име и презиме пошо твитам за озбилни срања, па ако наебам - нека наебам озбилно.

 2. Висина и тежина? 
Мошне непрецизно прашање. Ќе прашате зошто? Епа види вака... секој шизик треба да има три основни димензии и тоа: висина, тежина и дужина, а рибите шо имаат? Висина тежина и шо? Дубина! Рибата и шизикот се во правопропорционален однос и тоа се мери со коефициент на универзална пенетрација пута пута 100.
П.С. Дисклејмер:Феминистки стоп.

3. Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Како се остава полупразно место?

4. Убав? (одговори со да или не)
Од методолошко – логички аспект, прашањето од кое се бара одговор со Да или Не, е многу буљашко. Ќе прашаш зошто? Дали твоите пријатели знаат дека мастурбираш пред излози у ГТЦ? (Одговори со Да или Не).

5. Зошто си на твитер? 
За да го малтретирам Филип Петровски

6. Шо преставува вашиот аватар?
Негде у Хрватска. Ја, у момент на длабока контемплација. Ќе парафразирам еден умен антички филозоф (тој со теоремата). - У животот постојат три типа  на луѓе, исто онака као шо постојат три типа луѓе шо одат на плажа : едни доаѓаат да пливаат, други да продаваат пченка, трети да контемплираат.

7. Дали сте во врска (и дали е карирана)?
 Не само шо сум у озбилна веза него сум и женет. Со @Karodav. Чекаме и дете башка. Женско. Со кого сака нека се мужи коа ќе и дое време. Једино со на Васиљ малиот не може. Нејќам да и пораснат бркови. Државава доволно пропати од жени со бркови...
П.С. Истиот дисклејмер од одговорот бр.2

8. Вашето прво искуство?
 
Јас имав некаде околу 4 години. Тој беше постар маж. Ме викна во неговата соба. Ме стави во скутот. Ми рече не се плаши, нема да боли воопшто. Ми ги соблече пантолончињата. Ми го погали задникот со нешто влажно, а потоа ми влезе. Болеше. Многу болеше. Секогаш ќе го памтам тоа искуство. Тоа ми беше прва и последна инјекција у животот.

9. Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
 У Аеродром. Имаме и езера сеа. Зашо би идел на друго место?

10. Ако го затворат твитер...шо понатаму?
 Ќе ја оправаме државата на фејсбук.

11. Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
 Прокељ.

12. Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
 Тома Здравковиќ. Би порачал литро со литро

Прашања од Рум Штангла

13. Првото не е прашање. Дај го рецептот за чизкејкот.
 Види ДМ J

14. Дознавме дека кубиците дрва за бадниковиот оган во Дром си ги добил ти. Што направи за да ја заслужиш таа чест?
 Фино лепо си извадив партиска книшка. Да...и дрвата за факинг бадник идат преку партија. Али камењарите имаа појак огин нас. Јебига, што вечи вмровац - то вечи огин

15. Легендата зборува дека нема партиски профил што те нема блокирано. Каде ги чуваш блоковите?
Уствари, има неколку шо уште ме немаат блокирано, али ќе доат и они на власт еден ден

16. Вики или Кики Ралева?
И двете. У Барселона. Вики, Кики, Барселона

17. Државата опраена ли е? На што антибиотици е?
Државата пати од автоимуна болест. Ти, како идна докторка, најдобро моеш да ја сфатиш аналогијата. Имуниот систем (власта) некои делови од сопственото тело (опозиција, медиуми, професори, уметници, активисти...) ги толкува како страно тело или туѓ елемент (предавници) и соодветно ги напаѓа.

18. Со кој светски моден бренд имаш потпишано договор да носиш нивна ќеса при твоето апсење? Зара е веќе зафатена.
Нејќам ќеса. Според најновите истражувања у една ќеса собира 100 иљади евра, а у едно шише 750 иљади. Било какво шише, не мора да е брендирано

19. Следен да го малтретираме со глупави прашања?
Се додека највлијателниот не го одговори прашалников, истиот не може да има легитимитет. @Vlatko_Vasilj...наравно