Thursday, November 28, 2013

Твитер прашалник @Milena_mico

Твитер прашалник @Milena_mico (Зденка)


1.Име (ник ово оно)?
Milena_mico- Зденка
Милена од кумот, Мичо од @Tintulina, Зденка оти немам осет ко ќе јадам зденки.

2.Висина и тежина?
висината одамна е иста, а со тежината варирам, плус-минус.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)


4.Убав? (одговори со да или не)
Да

5.Зошто си на твитер?
За да следам луѓе,
пробав по улица да следам некако не одеше, обично бегаа, па реков ај овде ќе следам народ.

6.Шо преставува вашиот аватар?


7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Да, не е карирана водородна е. Нешто вака:

8.Вашето прво искуство?
Шеска доле десно, избегав од кај забарот на сред работа.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец во било кој дел од Палеотропското Флорно Царство, а на меден во Обединетото Краслство.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Да сме здрави и живи, ќе чкртаме по ѕидовите на новите барокни згради.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Ако се реинкарнирам (а нема) верувај дека нема да биде зеленчук.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Ако се сретнеме овде во Македонијава, ќе му порачам такси за до најблискиот излез од државава.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Lg- optimus me- Елџи оптимус јас

14.Каде сте родени?
Кичево

Прашања од  @minomkd
1.Зошто си го мразиш блогот?
Е сеа не шири вакви дезинформации, го љубам блогот многу.
Еве ви линк да го видите:  http://milenastylish.blogspot.com/

2.Колку пати го менуваш стајлингот на ноктите?
Два до три пати неделно, ама сеа сум во врска со мрзата така да и еднаш неделно ми е многу.

3.Омилена песна?
Ова е исто ко да прашаш мајка кое дете и е оМИЛЕНО.
Во овој период омилена ми е:

Monday, November 25, 2013

Твитер прашалник @minomkd


Твитер прашалник  @minomkd


1.Име (ник ово оно)?
Дејан. А она "Мино" ми е нежна кратенка од презимето.

2.Висина и тежина?
Не знам...се немам мерено од основно.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Црна. Никогаш не користев гел, затоа не сум ќелаф.

4.Убав? (одговори со да или не)
Не али подобро би било некој што ме знае да одговори на прашањево.

5.Зошто си на твитер?
Да се искажам, да споделам разни линкови, да фејвам и да се смеам.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Јас на Social Media Day во z. Во позадина може да се забележи еден фејмс твитерџија.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Мда, неразделив сум со подочњациве.

8.Вашето прво искуство?
Паѓање со трактор во провалија.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Малку ми е еден месец. Иначе во Јужна Кореја + да бидам присутен на многу концерти.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Твитер ми должи $3,045. Ќе ги тужам ако не ми ги вратат.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Крастајца.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
На галење кај Клеопатра.


13.Шо мобилен телефон користиш?
UFR QT450 J

14.Каде сте родени?
Во Прилеп. (п.с. Од мене имаш едно кило прилепски банани)


Прашања од  @NickInDaHouse
1.Кога би бил Дарт Вејдер дали би мастурбирал со force choke?
 Мастурбирањето со оваа способност би било посебно J

2.Ако морат да слушаш еден бенд до крајот на животот, кој е тој?
Дефинитивно – Meshuggah!3. Ајварот се погоде годинава?
За жал не се погоди...оти јас ги лупев пиперките.


80КА

 80КАSunday, November 24, 2013

Твитер прашалник @NickInDaHouse

Твитер прашалник @NickInDaHouse 


1.Име (ник ово оно)?
Никола-сан. Од оно Нинџа металац, љубител на цицки. Од ово, верувам дека еден ден пивото ќе го напрет светот поубо место за живење. Никот ради то шо го сметам твитер за втор дом.

2.Висина и тежина?
Нинџата немат висина и немат тежина. Тој е доволно висок и доволно тежок во зависност од ситуацијата.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Ќељаф .. малу, малу појче.

4.Убав? (одговори со да или не)
Ако ја прашаш баба ми, најубав сум. Иначе не.

5.Зошто си на твитер?
Зато шо моите го плаќат интернетот, па можам да си дозволам луксузи.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Ми имат речено дека така би изгледало моето Rape Face, па нека е то.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Скоро 8 години. Немаше карирана, па зедов со вкус на тулумба.

8.Вашето прво искуство?
Хм ... веројатно болката  после ударот на докторот по газот ко сум се родил за да почнам да плачам. Пред то, не знам шо сум искусил.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец во Јапонија. На меден месец на Wacken Open Air Germany.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Англиски знам, па најверојатно таксист.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Сланина.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
15ка со кромид од Дестан и кригла пиво. Без лепиња.

13.Шо мобилен телефон користиш?
Сони ЕкспериЈа С.

14.Кој графит би го напишал и каде?
Ауу ... неколку. На прва мисла ми идит Do I dare disturb the universe? (зато шо секој ден поминвам до него), на втора мислата на @Masniot – Секој ден се подебел и се поубав.
  

Прашања од @Viktor1302 
1.Кога те правеа операција од слепо црево дали прогледа?
За жал не. Сум имал Саша Матич Синдром.

2.Ти има пишано казна „Ромарио“ во Ресен за погрешно паркирање?
Не, зато шо сум најголем почитувач на Ромариовото дело и живот.

3.Правиш муабет со таксистите и на која тема?
Англиска граматика вежбаме.

4.Има свикано родителски вашиот учител Сплинтер?

Да бе, секој ден се слушаме на Скајп. Мада со прекнини, нешто интернетот не му беше убав денојве.