Wednesday, May 28, 2014

Твитер прашалник @Amoretisi

Твитер прашалник @Amoretisi1.Име (ник ово оно)?
Божана Мечката

2.Висина и тежина?
185cm  87kg

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Црна

4.Убав? (одговори со да или не)
Мајками вика дека сум убав.

5.Зошто си на твитер?
Забава и дружење со креативни пријатели.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Ништо посебно.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Не сум у врска .

8.Вашето прво искуство?
Секој ден е ново искуство

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Malibu, California

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
1 вињак 2 депрозапама и после 15 години ќе ми биде боље

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Марула

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Да бидат среќни што живелее во тоа време

13.Шо мобилен телефон користиш?

Sony Xperia T


14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
10 000 000 евра

15.Што би сменил на себе?
Наивноста

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
Светот може да исчезне околу вас,вие имате очи само за тие очи

Прашања од @Stojkovski94

1. Каков жарн на филмови гледаш највеќе?
Комедија ,Драма

2. Зошто мењаш аватари а ги вртиш цело време истите неколку?
Монотонија

3. Од што се плашиш највеќе?
Од самиот себе

4. За кој тим навиваш?
Интер во срцето !

5. Каква музика слушаш?

Електронска

Monday, May 26, 2014

106КА


Thursday, May 22, 2014

Твитер прашалник @Stojkovski94

Твитер прашалник @Stojkovski941.Име (ник ово оно)?
            Филип Стојковски а иначе за ник јас Немам Ник...

2.Висина и тежина?
            1.82м / 85кг.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
            Црна

4.Убав? (одговори со да или не)
            Некои твитерџики ми кажуваа дека сум убав...

5.Зошто си на твитер?
            Тепам време...

6.Шо преставува вашиот аватар?
            Порано слушнав дека ме озборувале, па им покажувам среден прст!

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
            Не сакам да кажам али имам неколку... на Твитер, што си мислеше во живо ли, како не.

8.Вашето прво искуство?
            Ајјјј не ме потсеќај, се плашам да се потсетам од грешки што имам направено

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
            На еден месец во Лас Вегас ( да се коцкам таму сакам! На друго место нема да се коцкам! ), а на меден месец во Бора Бора

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
            Јас си имам живот и покрај Твитер, а за вас не знам...

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
            Патлиџан, за шопска нели, а шопска без ракија не иде...

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
            Хитлер, би му порачал да се врати, има многу за „требење“ овдека...

13.Шо мобилен телефон користиш?
            Од како што знам за мобилни Самсунг користам.

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
            Error 404: Information not found

15.Што би сменил на себе?
            5 кила помалце, од 3 до 5 сантиметри повеќе ( за висина зборам, другот е во ред )

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
            На сите женски во ДМ ќе ви пишувам!


Прашања од @TheShootStar

1. Омилена песна од Еминем?
            Прашањето за 1.000.000 на „Кој сака да биде милионер“ е полесно! Сепак ќе ја издвојам “Lose yourself” а и со оваа песна го „запознав“ Еминем.

2. Твојата најголема исповед што си ја твитнал?
            Повеќе на Твитер се имам исповедано него ли во Црква, не знам која од која исповед е поточна J

3. Омилена книга?
            Гомора

4. Зошто си го промени никот?
            Поинтересно е да немам ник него ли да ми стој име и презиме

5. 5 најомилен твитерџии/ки ? :)
            Ако набројувам 5 нема да има место за останатите и ќе се лутат така да не кажувам никој/а...


Monday, May 19, 2014

105КА - 143 400
\