Monday, February 23, 2015

145КА


Monday, February 16, 2015

144КА


Monday, February 9, 2015

143КА

143КА 
Wednesday, February 4, 2015

Твитер прашалник @OliDijaboli

Твитер прашалник @OliDijaboli1.Име (ник ово оно)?
Оливер, трето, најмало на Биби.
2.Висина и тежина?
Влагам во секоја врата.
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Смеѓокафена.
4.Убав? (одговори со да или не)
Да.(читај најубав)
5.Зошто си на твитер?
Заради слобода на изразување и пронаоѓање интелектуална маса за усовршување на грешното јас.
6.Шо преставува вашиот аватар?
Јас, опколен со многу книги. #ЉубовМиЕГаличник
7.Идеална врска за Вас?
Интелектална и физичка привлечност, пеперутки и диносауруси низ цело тело, до крајот на животот.
8.Имаш можност за прв твит?
Комплексноста на нуклеарната физика е еквивалентна со женскиот мозок.
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
Еден месец Њу Јорк или backpacking низ Европа. Би емигрирал во Интанбул.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Креативните умови во светот ќе најдат адекватна замена.
11.Верувате ли во реинкарнација?
Да.
12.Твитер пред 2/3 години и сега?
Одамна сум на твитер, активно помалку од година. Но разликата е огромна.
13.Шо мобилен користиш?
Samsung Galaxy Trend
14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Ништо постоечко.
15.Брак?
Да, со многу деца.
16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Сиропиталиште за деца без родители.
                

Прашања од @zunzurot
1. Дали турскиот ти лежи повеќе или ти го лежиш турскиот?
Кога ќе го полагам првиот тест, тогаш ќе дознаам. J
2, Доколку запросуваш твитер девојка која би била таа и дали со турска песна би ја запросил?
Сега за сега немам твитер симпатија. Ако е толку забегана во ориеналната култура како мене, тогаш да, и тоа на Девствениот остров во Истанбул. J
3. Дали и ти си дел од проектот Сите за рака, од 11ти без мака?
Не.
4. Вака како музичари, во шо ритам го маваш?  Тинке Катинке или О Соле Мио?
Па зависи од расположение, ама најчесто Тинке Катинке.
5. Кај се глеаш себеси за 10год?

На теренски истражувања кај тропските племиња во Африка.