Wednesday, September 12, 2012

Нов дел, 19ти најдоброто од твитер

19 ти дел од најдоброто од твитер


 


За крај помислете како е да имате професија на сликите!!!И нај на крај се молат сите избеглици да се вратат на ТЛ