Monday, February 27, 2012

За Твитерцките работи

Сите сте индивидуалци,да сите сме индивидуалци,но некои се поиндивидуалци од другите. Кој сме и што сме на твитерот? Збир на индивидуалци, но какви?
Луѓе,човеци,аватари,заклучени,мистериозни (од било какви причини),кои си најдоа свое место на ТЛ од разни причини.
Моја причина беше да го отргнам вниманието од цигарите (фала богу за 10 дена ќе биде точно една година), но постепено увидов дека твитер е многу интересно место каде се запознаваат луѓе. И не само тоа ,дел од тие луѓе стануваат твоја виртуелна фамилија, но како и во секоја фамилија мора да има и црни офци. Да тоа се оние надмени ВЛИЈАТЕЛНИ твитерџии,на кои им е испод части да следат секого, да ретвитнат, фаворизират или недај боже спомнат некој (со исклучок на неколку од нив).
Порака до нив, Влијателни Твитер е социјална мрежа, и затоа или прифатете ли правилата на игра или ебетисемајката од тука.
Поздрав