Wednesday, February 29, 2012

Колку сте стари?


авионот Неготино хотел Парк

Колку сте стари?

Пред да одговорите размислете убаво
Тито, е историски лик?
Две Германии, ма немој да ме јебеш
Неврзаните, движење каа Гринпис
Варшавски пакт,полска рок група
Со динар купуваш по Европа (Трст е наш)
Со пасош секаде у Европа
Марама, титовка на глава ,горд ... те носат на ќибапи
Штафета на младоста, реалити шоу ма неее
У Сараево зимска олимпијада, и ноа Сараево, да да у тоа
Дааа РТС вршеше пренос за цел свет ,успешно
Валтер го бранеше Сараево, и го одбрани
Топ листа надреалиста, ма каков арт покрет
Големи и црни ЦД-а, не тоа е лонг плејка
Да телефон е, шо го гледаш така?
Се мислиш дали у град или да рокаш на Комодорето
Ако си хипстер, имаш гумењак(не е презерватив) Спектрум
Ако имаш евентуално Амига, ондак не ти гине музичка кариера
Јебига мораш да станиш да смениш канал!
Како нема, е така нема друг канал затоа не стануј
Видеокасета трета рака беше Џам слика (резолуција ???)
Пионер не е појачало, Маршал е (ама не смееше да се спомне)
Ебате будала,р`мбал цел живот и го ставиа на пара Алија Сиротановиќ
Курт Вајдхајм беше прецедател
Нова Македонија 35динари,и сите ја купуваа
Вечер уште повеќе,да да истиот Вечер
Најдобрата плажа, беше бесплатна... Купари (се одеше со авион)
Бок да го просте ,Џексон беше црнец.
Грција на одмор??? Златен Дојран, хотели,ресторани
На одмор со Путник не спииш  на аеродром
Пакет аранжман не е понуда на ТА Аурора

Стварно колку сте стари?!
Еве го и поздравот