Thursday, July 5, 2012

Плажа

Плажа

   Време за одмор...Кој беа ..кој допрва ќе одат..Некои во Турција ,многу во Грција, и малку во Охрит.Летниот одмор треба да е плажа,лежалка,книга,ладна пијачка..мозок пуштен на испаша. Но не секогаш е тоа така..а??
 Ај убаво да си помините!