Wednesday, September 4, 2013

Т.П @mochk0

Твитер Прашалник @mochk0  


1.Име (ник ово оно)?
@mochk0 пошто @mochko е зафатено од некој бугар. Инаку опозит од реалноста. Ретко мочам. Контраш ме завика мајка ми.

2.Висина и тежина?
Не многу висок со убаво дефиниран мев.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Кога ми е мрсна, црна металик. Коа ќе се избањам, само црна.

4.Убав? (одговори со да или не)
Не (знам).

5.Зошто си на твитер?
Пошто ми збореа на фејсбук дека многу спамам. А што знае проста раја што е добар пост?

6.Шо преставува вашиот аватар?
Крајната сцена на спотот „Шефе“ од Ласт Експедишн. Тие што не го знаат, затоа се сами.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Да ти кажам право, јас немам врска од врски.

8.Вашето прво искуство?
Беше темница. Бутав, бутав, бутав. И на крај сфатив дека нема да запали пошто нема бензин. После тоа редовно оставав резерва за да не дојде до истата ситуација.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец у „Конак“, евентуално „Браво“. Со пун пансион. На меден, ако сака госпожата, може да идеме на Хаваи, да стаиме столчиња у океан и да се сликаме за на фејсбук.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе продужам на факултет.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Краставица. Увек убаво ќе мирисам и ќе одам со сирење и патлиџан. Само ќе мразам кога ќе ме злоупотребуваат.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Десетка со кромид и ладно Скопско. По можност од Милан МладеновиЌ.


Прашања од @Gordiev_jazol
1.Некогаш си испил толку пиво што не си се сеќавал после како си пеел на бина со бендот, дали е точно ова?
Не пеев, играв. Со 4 млади и не се сеќавам дали згодни девојки.
 2.Ако е Ѓорче држава, зошто уште немате аеродром?
Пошто го имаме Дексион.

Дополнителни прашања
1.Зошто после секој твитап има кавга наТЛ?
Пошто сме ружни копилиња. Добро, некои имаат и его со кое ја ебат атмосферата, а други се завидливи.
2.Шо може да те оттргне од твитер?
@One.mk коа ќе ми го секне интернетот и упорно ми пушта Каролина за да ме доизмачи.
3.Омилена музичка група?
Релативно прашање. Рецимо ЕКВ.


Прашање од @enkriptirana
Дали сметаш дека контрањето е генетски пренослива ствар?
Со оглед на тоа што мајка ми ме завика контраш, не верувам.
Има ли јунак да го пее Гиш?
Има луѓе кои пробуваат да го пеат Гиш и  јунаци кои стварно може да се пофалат со квалитетна интерпретација на Гиш. Ти си една од нив.


Прашање од @borcepejcev


После граѓанската полициска патрола во парк и квизот на знаење на прва, со кој следен проект повторно ќе ве има на ТВ?
Желба од мал ми е да ја пеам „Неговите 5 минути“ од КУР, во емисија на Драган Вучич. Се надевам тоа.