Monday, December 9, 2013

Твитер прашалник @ZimskiB

Твитер прашалник @ZimskiB


1.Име (ник ово оно)?                                                     
Име Божидар, Ник..знам само еден Ник – Слотер.

2.Висина и тежина?
190 / 105

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Кафена со примеси на локни, или во маало познати како природни макарони

4.Убав? (одговори со да или не)
Убав! –ама само на мајка.

5.Зошто си на твитер?
Једне ночи у децембру кад је била хладна зима, во еден студенстски дом, доволно досадно за да си чепкам по новата социјална мрежа алијас Твитер. И така неосетно ме обзеде вирусот RT1FAV1 на кој до ден денес му се радувам.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Чекај да си го видам.. го имам забораено.. АХА! Провинциски мотиви на ефендија со луле кој е длабоко загледан во иднината на својата земја односно 20 000 миљи под море

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Сме, карирана е до немај каде, само не во боите на виножитото.

8.Вашето прво искуство?

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец кај брат ми во Софија, а на меден во Петербург

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе седиме пред кооперација и ќе фаќаме сеир локално

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Брокула.. да си останам бушав!

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Јас би порачал кафе и ракија, а таа (историската личност) нека си порача што сака.

13.Шо мобилен телефон користиш?
HTC desire x, подарок за роденден од помалиот @vbarlakoski

14.Каде сте родени?
Телесно во Прилеп, духовно на Трескавец

15.Автор сте на првото прилепско меме?
ИЕБАГО!?! (ООО ДАААА !!)


Прашања од  @VBarlakoski
1. Јајцето или кокошката?
Ако не прцнел петелот кокошка ни јајце ни кокошка ќе имало

2. Твое продолжение на: Брат за брат _____на скара свински врат____________________

3. Каков е ефектот врз твојот живот заради фактот што цело детство го јадеше мојот дел од чоколадото?
Само еден збор: КУРПУЛЕНТЕН

4. Ако треба да избериш една од многуте поетски творби, која би била?
Ниедна, би ги запалил сите

5. Што би му порачал на просечниот македонски младич?

ВРАТИ СЕЕЕ НЕМА ДА УМРИИИИШШШ!!!