Saturday, August 2, 2014

Твитер прашалник @Shkottt

Твитер прашалник @Shkottt 1.Име (ник ово оно)?
Јас сум Артист Гижоки, а вие го читате твитер прашалникот на блогот на i999y

2.Висина и тежина?
177/73

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Бринет сум со залистоци

4.Убав? (одговори со да или не)
Од далеку не, од блиску да.

5.Зошто си на твитер?
да бркам малолетнички

6.Шо преставува вашиот аватар?
Еден лик од аниме. Ништо значајно

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Во виртуелна врска сум. Не го разбирам делот со карирана

8.Вашето прво искуство?
Го памтам како да беше вчера.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Во Токио би седел месец дена, а може и подолго. На меден месец во Србија би отишол.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе го земам Марко Дода и ќе го носам на пастрмајлија

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Пиперка дефинитивно.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Па зависи со која историска личност би се сретнал. Ако се сретнам со Исус Господ Бог би го бакнал по нозете и би порачал на сите луѓе да веруваат во Бог затоа што тој е големиот прататко на сите нас и би повикал на обединување на рисјанските браќа, прво по Големата Шизма која е беше испратена од картиналот Хумберт, десната рака на сотоната. Потоа би ја вратил честа на Михаил и би ја изградил одново Пресвета Аја Софија

13.Шо мобилен телефон користиш?
LG L5.

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Да се заљубам од глава до петици

15.Што би сменил на себе?
Носот не ми се допаѓа

16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Ќе ги донирам за остварување на сонот за Голема Бугарија

Прашања од @Giotto_mkd 

1.   Зошто?
Поради некои ненадминливи проблеми кои се поврзани со навидум потиснати ситуации од детството за кои имам проблеми/не сакам/не сум во состојба да дискутирам во моментов кој трае подолго време.

2. Дали?
            Можеби.

3. Сериозно?
            Прашај го Марко Дода
           
4. И?
            Интерконтинентија Батокс

5. Нешто да додадеш?
            Дете. Мало измачкано дете кое јаде сладолед или шампита