Friday, October 17, 2014

Твитер прашалник @AnsarovF

Твитер прашалник @AnsarovF1.Име (ник ово оно)?
Dreamer

2.Висина и тежина?
183 цм  77 кг

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Црна

4.Убав? (одговори со да или не)
Да J

5.Зошто си на твитер?
За да си ја испразнам душата во 140 карактери

6.Шо преставува вашиот аватар?
Мојата роденденска торта J

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Не е карирана...50 нијанси на љубов

8.Вашето прво искуство?
Болеше

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На месец дена би отишол назад до детството... На меден месец хммм добро прашање.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе ја опоравувам државата на некое друго место.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Во морков

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Прашање за Наполеон Бонапарта: Биваше ли да ја продадеш државата за жена?

13.Шо мобилен телефон користиш?
ХТЦ

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Ама баш ништо

15.Што би сменил на себе?

16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Ќе се раздолжам по банки и извршители па со остатокот ќе видиме.


Прашања од @Phllapy

1.Дали мислиш дека си нешто најинтересно што се појавило на Твитер во последно време ?!
Може не најинтересно ама се надевам дека донесов некоја свежина на тл

2. Твитер го замислуваш како место за тепање време или издувен вентил ?!
Идеален микс од двете J

3. Дали си заљубен ......во Татковината ?!
Да не беше Татковината којзнае каде ќе отидеше цела оваа љубов

4. Би го мењал ли Бутел за некоја друга населба ?!
Не си одам од Бутел и точка!

5. Што те нервира највеќе во животот?
Лажговци и дволични фолиранти