Wednesday, April 2, 2014

Твитер прашалник @som2808

Твитер прашалник @som2808 


1.Име (ник ово оно)?
лудЗБУНЕТнормален , ама не сум одлучен кое највеќе ми прилега,па си земам од се по малце(повеќе).

2.Висина и тежина?
И највисок и најтежок дома а и пошироко.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Не е црна, ама кафена е.

4.Убав? (одговори со да или не)
ПОМОШ?!?!

5.Зошто си на твитер?
Ми рекоа дека ќе даваат сендвичи.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Мојата претстава за тоа како треба секој човек да се однесува/да го сфаќа      светот.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Врските слабо,иначе ќе си работев и немаше да се замарам...ама затоа ланците стегаат.

8.Вашето прво искуство?
Втор пат ми беше првиот пат.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Еден во кафана, меден во ДУПЕНИ.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Вистински ЖИВОТ(na latinica)

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
КРАСТАВИЦА закривена (поради поголема возбуда на кориснкот)

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
ГОЛЕМО точено пиво.

13.Шо мобилен телефон користиш?
X8

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Многуте политички неопределени што твитаат од штабови.

15.Што би сменил на себе?
Десната нога за лева, како би станал фудбалски репрезентативец на МКД.


Прашања од  @Marskata

1. Што си, луд, збунет или нормален?
Ме збунува прашањево, и нормално дека е лудост да ти го одговорам.

2. Која моја песна ти е омилена и зошто никоја?
Секој роденден те чекам ненајавен и никако да дојдеш, ете затоа.                      

3. Зошто баш сом, а не крап?
Сомот е закон.

4. Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?
Млад Пензионер
           
5. Омилена пцофка?

Ти ибав мамата кога ќе те фатам