Friday, April 11, 2014

Твитер прашалник @ShoMaajkaTi

Твитер прашалник @ShoMaajkaTi 1.Име (ник ово оно)?
о.О за цел твитер, тенќуверимач

2.Висина и тежина?
Доволно висока за да изгледам тамам на тежина

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Темно – кафена

4.Убав? (одговори со да или не)
Или

5.Зошто си на твитер?
Не знам ама интересно е

6.Шо преставува вашиот аватар?
 #Selfie па тоа сум само јас

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Повеќе сум за машна и тоа цветна #јер мода

8.Вашето прво искуство?
Бидејќи секое ново во животот е прво искуство...би рекла плачење (кога сум се родила)

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Африка. За медениот кај и да си со љубениот да си

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Welcome to the real life, again

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Кромид, еме ме сечеш ем те плачам

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Би се сретнала со Кеопс. Сите тие тајни на Стариот Египет...

13.Шо мобилен телефон користиш?
Шо да е Sony да е

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Да го затворат

15.Што би сменил на себе?
Ништо, најубаво е да се прифати човек таков каков што е

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
Открив случајно, останав намерно

Прашања од  @hambaboy
1. Каков е принцот од твоите соништа?
Оној чии очи се исполнети со искрена љубов

2. Како се справуваш со подзапалени твитерџии?
Со внимателно избрани реченици

3. Омилена песна кога не си расположена?
Клапа Шумадија - Доџи на морски гребен

4. Каде се гледаш за 1 година?
На некое место што го нема на картата #јер авантура

5. Најсекси твитерџија?

Секој е секси на свој начин, ама сепак постои една посебна насмевка