Thursday, January 29, 2015

Твитер прашалник @zunzurot

Твитер прашалник @zunzurot 1.Име (ник ово оно)?
- Михајло по дома, у друштво Мики, Мирса, брат, педер итн.

2.Висина и тежина?
- 1.83 – 83

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
- Кафеава

4.Убав? (одговори со да или не)
- Тоа ми е средно име

5.Зошто си на твитер?
- Пошо ова ми е најубавиот и најслободниот простор со многу фини луѓе иако не ги знам повеќето J

6.Шо преставува вашиот аватар?
- Јас, како му се радувам на првиот снег. Ептен.

7.Идеална врска за Вас?
- Пред се, доверба а после слобода и доста заебанции. Нејќам лигавење и монотони ствари

8.Имаш можност за прв твит?
- Патиш од половина?
- Не.
 А од цел?

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
- На еден месец у Дубаи, а би емигрирал у Холандија

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
- Првата недела ќе се затворам и ќе плачам а после ќе свирам

11.Верувате ли во реинкарнација?
- Шо знам.. не.

12.Твитер пред 2/3 години и сега?
- Не би знаел, нов чоек сум J

13.Шо мобилен користиш?
- Alcatel One Touch S’ Pop

14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
- Единствено нешо шо би ме натерало да се повлечам би биле обврските со бендот

15.Брак?
- Ожењен сам, ал ко момак живим. Се шалам. Брак сеуште не, рано е

16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
- Пола од нив ги инвестирам у нешо шо би ми ги вратило дупло, а остало : дел ќе иде на студиска опрема, кошули и јадење
                

Прашања од @da_danail
1. Дали е грев да и се пушташ на верена девојка и дали го имаш некад тоа напраено?
- Го имам напраено тоа. И ваљда е грев, не би знаел да кажам пошо ни тогаш не знаев дали е верена.

2. Дали паѓаат девојките пред ГТЦ од твојата музика или од мразот?
- Со новиот Walk- Maxx не можат да паѓаат од мразот, така да не преостанува друг одговор 

3. Дали би напраил нешто што има напраено Steve O од Jackass( пошо си ИСТ као него), или ако више имаш, што е тоа?
- Фала на комплиментот. Ваљда. Ии да, иам напраено. Испив чаша со 3 различни плуканици. Внатре немаше моја.

4. Дали би и свирел серенади со гитара на твитер симпатијата, ако би свирел, која е таа?
- Би и свирел, зашо да не. Ама сеа за сеа неам твитер симпатија


5. Кога си се избрукал најмногу, каде и како (опиши детално)?
- Иам еднаш истрескано дека Руни игра у Арсенал, па ти сеа види.