Friday, May 4, 2012

Мозок

Мозок


Виа знак бил поставен негде у Франција


Писмо до мажите
Првиот штитник за тестиси (суспензор) е употребен 1874 во хокеј на мраз, а првата заштитна мото-кацига  1974.
На мажите им требаа 100 години да сватат дека и мозокот е важен
потпис:Жена