Monday, May 28, 2012

Твитер облог за твитер кафана

Требаше да биде флеш сликце изработен од Лациалец, ами неам време па ќе напраам мобилно блогче .

Имено треба Даре да собере ногу следачи (не а знам сеа бројката) за две недели мислам. Па воа е молба тоа да го сторите.Еве го

@darko156


Published with Blogger-droid v2.0.4