Thursday, June 27, 2013

Т.П @ElComdandante

Твитер Прашалник  @ElComdandante 


1.Име (ник, кој ти го стави)?
Сам ко што можеш да си го стаиш никој......

2. Опишете се (макс 140 нели)?
Нашиот јазик е сиромашен за оваа намена....се извинувам...   #СкромностМиНијеВрлина

3. Зошто си на твитер?
Урбани луѓе кои брзо размислуваат со уникатна смисла за хумор.....извонредно   бегство од секојдневните стереотипи

4. Шо преставува вашиот аватар?

5. Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
Првиот одговор го одговара и ова....даље?

6. Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
ФБ тука се криеш бе?

7. Каде сте родени?
Родителиве не ми се за верување...во изводот пишува Скопје

8. Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец во изолација со медените, да скратиме трошоци

9. Брак?
E излез од мрак

10. Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
Змија....оди, а лежи

Дополнителни прашања
1.Често си на ќебап-твитапи, кој твитерџија јаде најмногу?
За јадење што правиме муабет?

2.Какво е чувството после твитап ?
Исполнето

3.Препорака за добра кафана у Скопје?
Друштвото ја прави кафаната....ако морам да бирам....биртус..со флеки и дупка од цигара на чаршавот

4.Шо те нервира кај луѓето а шо кај твитерџиите ?
Тие што ме нервираат, на постојат

5.Каде летово?
Koе лето шефе? Октомври сме....

Прашања од @______Angie
1.Омилен филм
Оној кој сум го остварил

2.Омилен бенд
Никој, никаде и никогаш не ги ископирал Zeppelin како што треба....

 3.Што за тебе претставува уживање, хедонизам
 Мир

4.Каде и како се гледаш за 10 години
Го живеам сонот...годините небитни

5. Ќе дојдеш ли на твитап на Кариби ако успеам да го организирам
Шо риби? Кариби што знаат да те уништат никој.......

6. Што најубо ти се случило во животот
Тоа што сум се родил