Sunday, June 2, 2013

Т.П @Katze122

Твитер прашалник @Katze122
1.Име (ник, кој ти го стави)?
@Katze122, сама си го ставив :3

2.Опишете се (макс 140 нели)?
Најубава, најпаметна, најзгодна, најглупа, најгрда. Зависи како ме гледаш, ја не знам како се гледам L

3.Зошто си на твитер?
Филозофија и газиња #qweqwe

4.Шо преставува вашиот аватар?
Цртежче од една девојка (сигурно се дрогирала) L

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
Флоријанчо, кој не е повеќе меѓу твитерџиите да споделува мудрости и мислам дека не ме заеба, зависи што мислиш под заеба

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
666

7.Каде сте родени?
Што се мисли под каде? Држава, град...?

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Tokyo (東京)

9.Брак?
Само ради свадбата

10.Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
Ама више сум животно, човекомаче

Дополнителни прашања
1.Омилена македонска пеачка?
Дани (дека е безобразна)

2. Кој ти е пинот на мобилниот и мислење за законот за абортус?
1234, немам мислење, уште се пронаоѓам, тешко е во денешно време да имаш цврст став и мислење за одредена работа... ах

3. Ден Браун има нова книга...?
Има и Сексот и градот книга L

4.Каде се гледаш за 10 години?
Сегде :D

5.ОхриТ или Грчка ?
И двете J

Плус прашања од @pekinezeri

1.Guilty pleasures ?
Немам guilty pleasures, се е чист pleasure, не се срамам јас L

2.Ако треба да излажеш кој ати е омилена боја,која ќе ја кажеш?
Па повеќе бои, еве на пример окер или костенлива, не можам да одлучам... ах таа моја неодлучливост

3.Да речеме дека никој не знае како настанале луѓето и мораш да измислиш приказна за тоа. Што ќе биде?
Дефинитивно ќе има Бог, и дека не правел во казани големи, како магионичар исто и секој ден ни давал една нова билка да пробуваме за да прераснеме во луѓе (а иначе на почетокот сме биле sloths)

4.Веруваш ли во био-енергија? Дали треба да се учи во школо? 
Се разбира, таа топлина што ја поседува еден човек во своите раце, може да испрати вибрации до друг човек со само допирање и со самото допирање смирува, доаѓа до една хармонична енергија и самиот мозок почнува да функционира по хармонично и по смирено и фактички ти си излечен после тоа L Не се учи тоа, you’re born with it

5.Кој е за тебе "будалата на твитер"?

Па сите може да се, зависи со кој тон и како им ги читаш твитовите