Saturday, January 30, 2016

Твитер прашалник @DraganaGunin

Твитер прашалник @DraganaGunin1.Име (ник ово оно)?
Ова шо е.

2.Висина и тежина?
Мала, ама фаќам до небо. А штом ми фали шеќер у крв, тежина рачунам за небитна.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Утре можам да бидам портокалова.

4.Убав? (одговори со да или не)
Многу безобразно прашање. :p

5.Зошто си на твитер?
Зашто ме натерасва едни Кумановци, даеее.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Мене, за на кастинг. Страва пеери и пеерки :))

7.Идеална врска за Вас?
Не ни треба да одговорам на ова.

8.Имаш можност за прв твит?
Ако мора да е нешто посебно нека го пишат Фенду, Голејшка или Кацарски.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
Норвешка и Норвешка.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе си најдеме друг 'фронт'. tongue emoticon

11.Верувате ли во реинкарнација?
Или стануваш ѕвездена прашина или вселенски отпад.

12.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Прашај ме зашто се вратив..

13.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Еден театар на моја сметка, а другите пари за други луѓе.


Дополнителни Прашања

1. Шо не знаеме за тебе?
Скоро све не.

2. Најсреќен момент у животот?
Кога има љубов.

3. Шо би те натерало да останеш тука?
(Веќе) ништо.

4. Даските во Македонија?
Исто како животот во Македонија.

5. Веруваш ли во луѓето?
Да, па мора негде да се зае*еш. Колку што си верувам себеси толку и вас