Wednesday, April 11, 2012

Несудени твитови

Несудени твитови


-Пари и слава не ме интересираат ,само пари

-Каа ќе се стекниш со искуство више не ти треба

-Какви ме учеа, можев уште полош да испаднам

-Бел бор фрла црна сенка

-Спротивностите се привлекуват, па се соблекуват

-Курва на суд..Невина су

-Кој лаже, краде, кој краде, има, кој има, биди му пријател

-Неќу мастики,сакам кусур

-Поарно стомак од пиво, него грпка од работа

-Не е секое гомно, ѓубриво

-Смрт за богаташите, сиромасите сами ќе умрат

-Дедо Мраз..Педофилу!!!

-И жените прдат

-Не се расправај со бербер за политика

-Пинокио стани, појади и лакирај се

-Продавам џидит нов Страдивариус

-Фала за ништо! Девицо

-Скопски воздух..бар го глеаш

-У сос сум (ќофте)

-Недостаток на ракија у крфта ствара илузија наречена стварност

-Човечки е да грешиш,ама гумата ако а потрошиш пред моливот стварно си претерал.

-Ја вака су роден! Ти шо???

-Насмеан моторџиа ќе познаиш по мушичките меѓу заби

-Мењам тегло ајвар за викендица у Маврово

-Забранет влез за неписмени

-Работата го створи човекот, а шминката жената

-Беме човеци пред интернетот, сеа сме аватари

-Кој чека, ќе попизде

-Злобниот се осветува унапред

-Проливот е срање

-Ако се сите За и ја су против

-Поарно со точак на курвање, него со мерцедес на работа

-Добрата вила исполнуа три желби…ако можиш

-Не е џентменски да удариш жена, да а тепаш е скроз друго више

-Кога мажот ќе фане сом е рибилов, а жената каа ќе фане сом тогаш е брак

-Изгубена е лична карта! Се моле чесниот пронаоѓач,да не подига кредит со неа

-Семинарот за патување низ времето ќе се одржи вчера

-Инцест-весела фамилијарна игра

-Си били два в`ка едниот завива, другиот одвива

-Ни иднината не е каа шо беше

-Онанија ,е само по себе љубов

-Да се пие, ил да се жние

-За жирафите оралниот секс е вистинска вратоломиа

-Зошто да бидите мамурни, останите пијани