Monday, January 28, 2013

Твитер прашалник @BorjanJovanovsk

Твитер прашалник @BorjanJovanovsk1.Име (ник ово оно)?
За кои и да е на власт сум  Предавник  Платеник така што тука се кријам ко Борјан Јовановск
2.Висина и тежина?
20 кила мање од Соте и глава повисок од Шокре..скапете
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Сребро у коси,челик у панталонама и злато у џепу...последново ми фали
4.Убав? (одговори со да или не)
Заеби реторички прашања
5.Зошто си на твитер?
За да бидам Борјан Јовановски
6.Шо преставува вашиот аватар?
Носталгија
7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Ептен е карирана мојава..црвено-жолта со црн орел у фркет
8.Вашето прво искуство?
Неподобен  или  моментите коа учителките не ма ставаа у прв ред во шпалирот за да му мафтам на Другарот Тито..
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Брајчино!еден месец е таман време јужна преспа да ја отцепам од Ресен и @NikolaStrez
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ај не колни...обично затвараат таму каде што сум активен
11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Зрел енд Чук #скејџ
12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Еве пример Александар Македонски би го замолил да прекине да дила од таа дрогата

Прашања од @mnogufina
1.Важиш за голем шизик меѓу твитерџи(к)и, шо е работава?
....а замисли да имав се од оние три работи што ги набројав под број 3

2.Планираш да се кандидираш за градоначелник на Ресен со канцеларија во Брајчино, з'инат. @NikolaStrez се гледа како твој конкурент. Дали е мазохист и нешто повеќе за подзнакот?
Одговорив на број 9...а @NikolaStrez е мазохост дека верува оти Ресен сепак може  да стане град без мене ..затао ја се сепаришем а он нека проба

3.Знаеме дека одлично готвиш, дај рецепт за готвење петел три дена.
Овој Стрезов мазохост ама ти садист дадо...многу има за пишување

4.Нова ТВ е одличен портал, @Sulimanovic прајслес. Пофали го проектот нескромно.
Фасцинантен....не спијам од фасцинацијата ..све му е..

5.Сакаме да се собереме и да се одземеме кај тебе на свирка, ќе ни учиниш ли?
Ова со одземањево ми се свиѓа..ќе учинам (детали у ДМ) а свирката мање више...

Екстра прашања
1.Шо е побогу Песото?
Песото е нов прехранбем продукт чиј рецепт се подготвува во најголема тајност во дворчето кај Иџи одма тука десно од казанот за ракија..деталите ги има Соте

2.Фасциниран си од твитер?
Енлајтмент и надеж дека Македоња сепак ќе стане Македонија

      3.Си ги ли зема конечно цвикерите?
Да ама ми остана таму кучето

Следен е @sokarovski