Tuesday, December 9, 2014

Твитер прашалник @KireFCB

Твитер прашалник  @KireFCB 1.Име (ник ово оно)?
Стандард маќедонската, името на дедо ми.
2.Висина и тежина?
Низок и дебел.
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)

4.Убав? (одговори со да или не)
Не.
5.Зошто си на твитер?
За тепање време.
6.Шо преставува вашиот аватар?
Барокен Вулверин.
7.Идеална врска за Вас?
Да игра пес и пие пиво со мене
8.Имаш можност за прв твит?
Здр, асл плис.
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде би емигрирал?
Барселона и Нов Зеланд.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе си продолжам да играм игрици.
11.Верувате ли во реинкарнација?
Не.
12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Хитлер царе, требало сите да ги убиеш.
13.Шо мобилен телефон користиш?
Ајфон 6.
14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
Љубовта.
15.Под кои услови би навивал за Реал?
Под никои.
16.Наследуваш миљон долари, шо ќе им направиш?
Ќе ги потрошам на шанел ташни.
                

Прашања од @_Rouzz
1.Кој е твојот фетиш?
Црвенокоси, со пеги по лицето и очила.
2. Паѓаш ли на прав пат?
Да.
3. Најголема траума од детството?
Шо ми а исекоа црешата у двор.
4. Кој го сакаш повеќе, баба ти или дедо ти?
И двајцата.
5. Кој мислиш дека е поубав, ти или Бред Пит?

На Баба Наубавиот!