Monday, April 14, 2014

Најдоброто од најдобрите!!

Дојдовме до бројот 100, и нема да застанеме.
По тој повод а и на Ваше барање, решив да одберам по еден твит од секое издание.
Искрено!
Се заебав, се заебав јако....многу тешка и неблагодарна работа, но сепак еве што составив!
Специјална благодарност до сите Вас посебно до @banekoma на графичката подршка