Monday, March 12, 2012

Млеко

Млеко

      Омраза...Задоен со омраза...Млеко...Не пијте млеко....до него е...ќе станите лоши луѓе.... злото ќе ве надвладее....секогаш има позли луѓе...на крајот ќе станете и вие жртва...млеко ...се е до него..инспирирано од (не е Моше Баум, нит Ериксон) Кјубрик