Thursday, March 22, 2012

Најдоброто од Facebook

Најдоброто од Facebook 


Да ги разгледаме фактите!

Ова горе доле ни дава слика за реалноста нели:
Туку друго ми беше муабетот.А да најдоброто од Facebook.Овде нема да најдете збирка на прекрасни мудрост, на какви сте навикнати на Twitter,ноооо и овде има светли точки,а најсветлата !!!
Еве тука