Tuesday, March 19, 2013

Дромска свадба

Дромска свадба

Свадба Дромска да направам,
мома Дромка јас да земам,
со тренерки , мамо, наредена
и со најки , мамо, накитена 

Моми Дромки песна да запеат
момци Дромци оро да играат 


спонзорирано од Nike,Adidas,Reebok,Fila
посветено на @gragjaninot