Friday, March 22, 2013

Твитер прашалник @Plavaaa

Твитер прашалник @Plavaaa1.Име (ник, кој ти го стави)?
Одамна беше и небеше како по филмовите,(лажат американцива мме) ама поминавме и преку тоа.

2.Опишете се (макс 140 нели)?
Радост, позитивна мисла, фајтер за човекови права, оптимизам, љубов ...

3.Зошто си на твитер?
Дојдов на 5 минути пред едно година ипол и еве ме уште сум тука,многу фини душички има наоколу и не можам без нив

4.Шо преставува вашиот аватар?
Најдобар аватар за 2012

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
Како и  секоја плавуша ради радозналост , од проба ништо не може да ти стане :D ( а за заебување ништо не падна од твитерџииве :-) )

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
Осеќам страно тело во мене, мислам дека е мозок во прашање :D

7. Каде сте родени?
Велес


8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец  во Бразил , а на меден месец у Влада

9.Брак?
Не е модерно , и оваа институција со текот на времето го изгуби своето значење (на жалост)

10.Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
-Диносаурус : за продолжи еволуцијата во друга насока,вака видовме дека не ја бива

Дополнителни прашања

1.Колку склекови правиш ?
Уф склекови многу тешко прашање


2. Омилен спорт?
Фудбал и тенис

3.Стварно си плава?
Стварно

4.Со кој твитерџија би заминала на пуст остров?
Со твитерџија не би, џабе би заминала ,нон стоп ќе твита и ќе се чекира и што од пустиот остров тогаш?

5.Каде во Македонија ви е најубаво? А каде најлошо?
Најубаво ми е во Велес, најлошо нема Македонија –вечна нели?
Прашања од @zorbital

1.Зошто ти се контрадикторни никот и аватарот?
ПА и не се контрадикторни без мешање , нема добра мекица 

2. Бог, Дарвин или наука?
Пошто сум плавуша секако дека одговорот е НАУКА :P

3. Ако имаш шанса да живееш некаде по твоја желба, каде?
Па тоа би било Италија , земја која ја обожавам 

4. Што те инспирира најмногу да твиташ?
Моментална емоционална состојба и дневно политички настани

5. Што би сменила во Велес?
Еднонасочниот собраќај дефинитивно многу ме нервира и никако не успеав да се навикнам на него

следи @The_Bibi