Friday, March 1, 2013

Твитер прашалник @MedoDimoskiТвитер прашалник @MedoDimoski
1.Име (ник, кој ти го стави)?

http://0.mk/e40d1

http://0.mk/9538e

2.Опишете се (макс 140 нели)? 

http://0.mk/80c8e

3.Зошто си на твитер?

http://0.mk/a8f07

4.Шо преставува вашиот аватар?

http://0.mk/dd0a7

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?

http://0.mk/d58a2

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?

http://0.mk/b30fb

7. Каде сте родени?

http://0.mk/891f9

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?

http://0.mk/6924c

9.Брак?

http://0.mk/6bace

10.Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?

http://0.mk/bbdd0Дополнителни прашања


1. Возиш ли автомобил? 

http://0.mk/61ab9

http://0.mk/3d188

2.Би купил ли Ајфон?

Види следно

3.За блогираме се слече ,за прашалников?

http://0.mk/ec055

4.Девојка од соништата?

http://0.mk/d3922

5.Хамбургер или бурек?

http://0.mk/e99b0

6.Би ја напуштил ли земјава?

http://0.mk/d7bb6

http://0.mk/0030f

7.Каде за Нова година?

http://0.mk/cd026

8.Кој е следен?

http://0.mk/205c2