Friday, March 29, 2013

Твитер прашалник @mitkav

Твитер прашалник @mitkav


1.Име (ник, кој ти го стави)?
Интересно е тоа што вистинскто име ми е Димитар и нели скратено Мите Митка, а презимито Влахов (по дедо ми народен херој) и ја додавам В од презимето и МиткаВ

2.Опишете се (макс 140 нели)?
Мене не може 140 слики да ме опишат тоа ти се 140x1000(збора една слика) =140.000

3.Зошто си на твитер?
За да бидам главен.

4.Шо преставува вашиот аватар?
Аватарот не преставува ништо друго освен тоа што сум.

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
Па никој посебно направив профил 2008 некаде и така, а во поново време се активирав ради еден пријател кој веројатно ме и заглави тука.

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
#ПорноЧетврток во зависност што ден е.

7.Каде сте родени?
Роден сум во Штип, каде преживувам и работам хонорарно за жал сеуште во центарот за култура, незнам дали и тука ќе останам.
8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
па не мора да идам некаде посебно доволно е месец дена да ме затворат во еден стан со едно 5-6 девојки кој предходно ќе ги одберам, ем по мал е трошокот. А меден би сакал да ја однесам во хотелот каде е снимен филмот  the shining

9.Брак?
Уште постојат бракови. Ако постојат би сакал да пробам неколку :))

10. Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
Во зајче ради


Дополнителни прашања

1.Шо имаш ти со џезот?
Па со џезот имам тоа што сум еден од луѓето што придонесеа кафичот да биде тоа што е мислам на џез арт клубклубот/кафич во Штип.

2.Штип те го дека е, а усвета е,како се живее у Штип?
Па со оглед на порано и сега е исто, се зезам добро е. Се до дека има добри жени, а има Штип особено дојдете видете.

3. Пастрмалиа?
Па јадам често и препорачувам на секој што дојде, а и да дојде некој нека ме бара.

4.Би заминал ли од Штип,рецимо у Скопје?
Мислам дека би заминал, еднаш имав понуда да работам одбив па ќе видимие. И за жени исто би можел да заминам

5.Спорт или не?
Па не баш по спортот. Ако спорт го сметаме тоа дека по цел ден да седиш во кафич и гледање гифчиња и се друго освен спорт.


Прашања од   @SikiKikiriki

1.Колку Штип е поперверзен град од Скопје и на кое место во Штип би однел #ПраваСкопјанка на дејт?
Па да има перверзија во штип доста и некако ми се чини и дека Скопје има исто многу повеќе перверзност од тука, само неможам и да докажам. Па само ако е права ќе ја однесам на право место пред да ја однесам дома.

2.За кого гласаше?
Гласам за вакво нешто

кога би имало партија од убави жени т.е. од девојки што сјаат и убаво средени што немда да може да остане рамнодушна ни жена, е тогаш кога и каде да се кандидира таа партија ќе победи, а за мозок многи и не им треба.

3.Ако имаш син, кој ќе биде првиот совет кој ќе му го дадеш за жени?
Жените повеќе сакаат да ги забавуваме, отколку да ги љубиме  без да ги забавуваме.

4.Веруваш ли во љубов на прв секс?
Верувам. Велат дека ние мушките прво размислуваме за секс, па после за љубов...ако се погоди сексот.

5.Имаш ли врска и дали е во форма на осмица
Немам врска.

Бекамица @Ba_By_Lu