Friday, April 26, 2013

Твитер прашалник @banekoma

Твитер прашалник @banekoma 

    1.Име (ник, кој ти го стави)? 
    2. Опишете се (макс 140 нели)?  
    3. Зошто си на твитер?
    4. Шо преставува вашиот аватар?
    5. Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
    6. Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
    7. Каде сте родени?
    8. Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
    9. Брак?
    10. Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
    Дополнителни прашања
    1.Како си?
    2.Викат( јас најногу) дека си Цар за дизајн, ти шо викаш?
    3.Дали Елфаско ти беше прв проект?
    4. Најдобро македонско лого ever?
    5. Како го доживуваш твитер ?
    6.Каде се гледаш за 10 години?
    7.Светот останува на младите, не ќе да е многу точно а?
    8.Омилен дизајнер?
     9.Опиши го твојот ден?
    10 Извини шо те малтретирав