Monday, April 8, 2013

Твитер прашалник @coccobacillius

Твитер прашалник @coccobacillius 


1.Име (ник, кој ти го стави)?
- Сама себе убила :-) Со љубов кон бактериите.

2. Опишете се (макс 140 нели)?  
- Плавуша,иден лекар, добар задник, дефицит на цицки и двојно државјанство!

3. Зошто си на твитер?
- Да има каде да се жалам за загрозениот секусулан живот.

4. Шо преставува вашиот аватар?
- Прво имав слика од мене, собрав доста следачи и решив да се скријам да не ме урочите. Инаку Richard Phillips' "Scout" е вистинската тема. (ништо општо немам со извидниците).

5. Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
- @Iv_Karagjozova и @freedom__n затоа што на гугл+ никој не не следеше.

6. Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
- ако ви е под 20цм, не ме следете!

7. Каде сте родени?
- Чаир, ама сум велешанка.

8. Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Може ли на два месеци, алергична сум на мед?!

9. Брак?
- Не, барем не во овој живот.

10. Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
- Пајак, и така не ме сакаат жените, барем да имам доволно добра причина.
Дополнителни прашања
1. Најдобар аватар на ТЛ?  
@Plavaaa

2. Твитер во Бугарија?
- Следам 10тина, ама не твитаат за политика. Не ваља!

3.Како се снаоѓаш со Бугарски јазик ,нели ти е смешно некако?
- Трудно става, обаче опитваме се колкото можем, все пак нали всички сме един народ...

4.Би останала ли таму?  
- Да, за да има кој да ви праќа поздрави на иселенички џубокс

5.Каде се гледаш после 10 години?
- Болничка мртовечница, твитам за надарени трупови. Прашања од @PetarZil :
1. Велес или Софија? и ноќен живот не иде у предвид да спомнеш!
И со врзан јазик за ноќниот живот, Софија

2. Твоето најмоќно искуство од призмата на секс е?
Бело ауди, на хауба J

3. Добра цимерка, тоа значи?
Да не рчи, да не носи сатенски кошули и да не прашува што е твитер.

4. Омилен филм и  зошто ?
The Shawshank Redemption затоа што Могран Фримен!
5. Што би им порачала на квази твитерџиите ?
Go home, bitches!