Tuesday, April 2, 2013

Твитер прашалник @IsakSheytan

Твитер прашалник @IsakSheytan

1.Име (ник, кој ти го стави)? 
Isak Sheytan Шејтан ме вкаше дедо некогаш. Исак ради значењето – “се смее.” Сега треба да кажам сам си го ставив?! Глупо звучи.

2.Опишете се (макс 140 нели)?  
Висок,плав,едно око сино па па па!! Ваљда млад,глуп.

3.Зошто си на твитер.
Ради пациенти со слична дијагноза ко мојата.

4.Шо преставува вашиот аватар? 
Младич со нечисти намери.

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа. 
Имав твитер поодамна али едно време го гледав Superman 237 како урла од смеење и влегов пак да си играм со децата.

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)
Името к.р!

7.Каде сте родени?
Стругаф.

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? 
Санторини.

9.Брак ?
После, денеска имам работа!

10. Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е? 
Коњ.

Прашања од @Superman237
1.Дај објасни колки се три двевини? 
Уште не знам . Тоа и седум по осум ми се најтешки.

2.Кој те навлече на стихотворби ? 
Кисела тишина.

3.Ако не пишуваш како ќе се справиш со себе? 
Никако.

4.Што е рефрен во песната – нашата света куќа............другар ми Марко тврди дека песната- цела е рефрен цела!  

Дополнителни прашања
1.Одбери омилена своа песна?  
Увек различна.Сега

2.Кој би сакал да те чита?

3.Би напишал ли посмртен говор? 
Само ако можам сам да си го читам

4.Си го најде ли лаптопот? 
Не,али инспекторот Мики ми вети. J

5.Сонцето те гледа ли каа шо треба? 
Јесте. Милно и под око.

6.Кој ти е стилист?
Другиот во мене.