Friday, February 8, 2013

Твитер прашалник @Dr_Koljo

Твитер прашалник @Dr_Koljo


1. Име (ник ово оно)?

Име: ми стои изнад јузернејмот.
Ник: Dr_Koljo - Почитувач на ликот и делото на Доктор Кољо (види фотос)  


2. Висина и тежина?
Пошо многу од животов ми поминуе у лежење... дужина 193, тежина... дупката у спалнана кажуе СЕ.
3. Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Поlупразно. Паметна глаа не трпи коса.
4. Убав? (одговори со да или не)
И мајка ми го заборави овој збор.
5. Зошто си на твитер?
Да ти кажам брат... доов да лапам нешо.... и.... лапам фоловере.
6. Шо преставува вашиот аватар?
Две хиљаде једанаеста... ЈА потпрен на една оградичка крај море у Малта.
7. Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Врска у одредени прилики, најчесто еднобојна... иако омилена боја ми е карирана.
8. Вашето прво искуство?
Завлегов полека... сантим по сантим, влажно.... ми се наежи кожата. Ладно тоа Охридско у пичку!
9. Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
На еден месец у Амстердам. Би можел легално да си дозволам да го изнаглеам светот низ призмата на Сител – Розев! А на меден... АКО (фул болд, големина на фонт минимум 32) некад се деси... би идел у Пустец. Да одмориме малку од Скопјево ( а и сопругата да се види со нејзините)
10. Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Bardovci Resort & Spa на луд провод.
11. Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Чери Патлиџан. Пошо го лапаат ЦЕЛ, наеднаш.
12. Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Тито.  Пoрака : Тито брате, шо кур ти требаше да ги бркаш Швабите!

Прашања од @RoleOvojDole

Прашeнца за докторот:
1.Докторе, шо им порачуваш на жените кои доаѓаат кај тебе на лечење, и на тие што треба да дојдат?
Флаша алкохол и нешо за мезе.

2.Докторе, дали е здрава комбинацијата кафе и узо? И дали трпи последици?
За ова сме разговарале миљон пУти. Кафето е за прикријање... а лупаш узо по сабајлечки, ти текнуе? Инаку споменатата комбинација конзумирана заедно е убитачна.

3.Докторе, колкава е максималната носивост на Пасат или Мерцедес?
У килажа неам појма брат. А у глаи... бааги. 
За тачна бројка би требало да се преброиме.. ако некој уопште се сеќаа кога и каде. Накратко кажано... и двете носат бааѓи!

4.Докторе, што е разликата меѓу Лондон и Скопје, поточно Автокоманда?
Лондон? Ко је тај педер брате? Скопје и Автокоманда у срце брат... до крај! Разлика... катаљон, Скопје ве има вас убајте луѓенца... а другиов е пун гнаси.

5.Докторе, кои се предности и дали ги има, да си доктор на твитер?
Убао е да си доктор секаде бе... благородна професија е докторството. Па уше ако го имаш и правиот смер... се пред очи ти е розево J
А кај на друго место би било убо да си доктор.. ако не меѓу пациентелава на Твитер?

6.Докторе, средуваш и мобилни препарати, каде е тука специјалноста?
Да немаше специјалност у средуењето мобилни препарати... таблетот на другарот Гаспромов... алајас @Gas_maska ќе оживееше сам.

Дополнителни прашенца:
1.По што си доктор?
По татко бе, фамилијарно.

2.Дали си стварно доктор?
Сум бе брат...  на сите ви кажав.

3.На крај, за публика, напишете ми неколку, така, стихови поезија?

Дај му ти твитерџике
Нема да те  боле
Љубавник внимателен
Е @RoleOvojDole

Не дружи се со рачето
Сите тие ноќи
Сврти едно бројче
Повикај го РоќиСледеќа ----> @Boychenn