Sunday, February 24, 2013

Sotir @Gragjaninot

Sotir @Gragjaninot

Едно време,беше главна зверка на ТЛ,мислам дури и женска фати,не знам дали за озбилно,мењаше никови,демек ќе му тргне,ама пак не го биваше,а он мислеше оти е фаца..ова она,фураше се и сешто...њањања
Соте!!!Мда и првиот со вакво нешто!