Sunday, February 10, 2013

Твитер прашалник @TomislavNaskov

Твитер прашалник @TomislavNaskov
1.Име (ник ово оно)?
Би сакал да останам анонимен, мислам.. Уште брис неам остаено во инфо..

2.Висина и тежина?
     Елегантно слаб и згоден

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)

4.Убав? (одговори со да или не?
На Твитер да.

5.Зошто си на твитер?
За да се ретвитаме со сестра ми @MarijaNaskova

6.Шо преставува вашиот аватар?
Аватарот го претставува моето минато без твитер.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Да во врска сум со Твитер.

8.Вашето прво искуство?
Моето прво твитање беше како прв пат кога имав секс. Брзо, збунето, немав појма што се случива, а очекував комплимент
.
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Во #Discover.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе почнам да живеам.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Во петочен грав.


 Прашања од @LepotanSmotan
1.Колкава е разликата од Том до Изд и којислав е подобар?
Разликата е 140 карактери и се разбира дека Tom is Love е подобар.

2.Кога би се тепале 1 на 1 во голорака борба, кој би победил, Хитлер или Черчил? No shirts, no shoes.
Се разбира дека Хитлер. Германкса школа.

3.Што мислиш, ако си ги смениме акаунтите и почнеме да твитаме ја од твојот ти од мојот, кој прв ќе нè примети и зошто?
Во тој случај @LepotanSmotan ќе биде обвинуван за крадење твитови, а @TomislavNaskov ќе биде оригинален за прв пат во својот живот.

4.Дали односот на твитерсимпатии кои ти ги имаш напрема колку твитерџики те имаат тебе како твитерсимпатија е поголем од 1 на 420?
За 1 на 420 не сум сигурен ама знам дека е 700 на 1600.

5.Прашање виа редит: Мораш да се тепаш на срмт против сто коњи со величина на патка, или против една патка со величина на коњ? Кое и зошто?
Би одбрал сто коњи со величина на патка затоа што моите противници се многу, а толку мали. #хехе

Дополнителни прашања
1.Шо ти е На(с)кова?
Колешка од фак(с).

2.Кој е најстар на МакТвитер шо мислиш?
Ако твитер е шума тогаш @Sulimanovic е чинарот.

Следен за прашалников? Па ајде да ја откриеме безобразната страна на Твитер. Ја повикувам @_Sajsi (без цензура)