Wednesday, February 27, 2013

1 Роденден

1 Роденден

На денешен ден навршува една година од првиот пост на овој блог.
Идејата се роди, исто така и насловот на самиот блог(И ЈА ИАМ БЛОГ), со излегувањето на blogirame.mk .Си викам едни никакви имат блог, ја ли да неам.

Настанаа многу постови, многу од нив со Ваша помош.
Еден од тие собата беше во соработка со бабето @VlatkoVasilj.
Пред се благодарност до @Necovski @Sokarovski @Angie_MKD во реализацијата на проектот Најдоброто од твитер ,кое веќе има 41 дел.
Исто така благодарност до сите кои учествувавте, и ќе учевствувате во Твитер Прашалникот.

БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (non gay)