Sunday, February 10, 2013

Твитер прашалник @_Sajsi

Твитер прашалник @_Sajsi
1.Име (ник ово оно)? 
Здраво јас сум Сајси. Ти кај си?

2.Висина и тежина?
Кога ќе легнам на кревет и кренам нозе го допирам плафонот, а не го кршам креветот.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Не знам каква ми е. Од марамава на глава не сум си ја видела бојата. Ама  убава е сигурно.

4.Убав? (одговори со да или не)
...И згодна

5.Зошто си на твитер?
Имам мисија. Да им ја вратам вербата на младиве во Бога. И во сексот. +

6.Што претставува вашиот аватар? 
Sex, Drugs and Rock & Roll. И плус Оче Наш +++

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Не е карирана. Црно-Бела си е.

8.Вашето прво искуство?
Го извадив крстот од врат и го земав вискито у рака. Многу возбудливо.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден? 
Сонце, море плажа, да извадам мантијава од мене. А она игра врти се као чигра.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму? 
Шо понатаму

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Краставица. Долга и фина за држење во рака.

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале? 
Не би порачала. Би ја прашала Мадре Тереза само: Дали си спремна за конкуренија драга?!
      .

Прашања од @TomislavNaskov

1.Дали на Твитер има секс и зошто нема?
 Па нормално дека ќе нема. Ебам за сите. ОкПозз

2.Зошто веќе не ме фејваш и ретвиташ, а толку добри крадени твитови имам? 
Длабоко грло“, односно голтање на пенис, е често споменувана работа во еротските приказни и често гледана во порно филмовите, но на повеќето девојки (и момчиња), им е прилично тешко да ја направат. Делумно проблемот е во чувствителноста на грлото и рефлексот на повраќање, а делумно во стравот од тоа да не можеш да дишеш со кур напикан длабоко во грлото. Ок.


3.Да можеш да се реинкарнираш во Секс Шоп играчка, која би билаДополнителни прашања
1.Шо би можело да ве исфрли од твитер? 
Главниот Оче наш, ако ме фати дека го крадам Wi-Fi- то

2.Кој е следен? 
@ChaseWork